Farasha educatief

Een andere blik op een betere wereld

Wie ben ik?

Fimagearasha is Arabisch voor vlinder. Met Farasha Educatief leg ik een verbinding tussen creatief denken en digitale media voor duurzame oplossingen.

Mijn naam is Petra Jansen. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in natuur- en milieueducatie, cultuureducatie en onderwijs. Ik leg graag verbindingen tussen verschillende werelden. Dit levert nieuwe, onverwachte ideeën en oplossingen op. Naast mijn werk voor Farasha Educatief ben ik opleidingsdocent natuur, milieu, techniek en makereducation op de pabo.

Meer weten? Stuur een mailtje naar farashaeducatief@gmail.com.

image

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s